Klassiekerbeurzen: "horen, zien en voelen"

Klassiekerbeurzen: "horen, zien en voelen"

We zijn aangekomen in 2020 en wensen iedereen een fantastisch nieuw jaar. De start van het nieuwe jaar betekent voor Bumperworld ook dat we weer een aantal klassiekerbeurzen gaan bezoeken. Want er zijn een aantal prachtige classic car beurzen in binnen- en buitenland! Welke klassiekerbeurzen kunnen wij aanraden? Wat maakt zo’n beurs nou het bezoeken waard?

Horen, zien en voelen

Voor ons, maar ook voor onze klanten is het belangrijkste van een beurs: horen, zien en voelen. Contacten leggen, mensen spreken, adviseren en op de hoogte blijven van ontwikkelingen is voor ons heel belangrijk. Specifiek voor onze klanten is het vaak fijn om de chroomglans en afwerking van de gepolijste RVS bumpers in het echt te kunnen zien. Het persoonlijk contact met andere liefhebbers vinden wij leuk en heel waardevol. Op een beurs valt altijd weer iets nieuws te leren of zijn er bijzondere ontmoetingen. Bijvoorbeeld met de familie Zapp die een wereldreis van bijna 20 jaar (!) maken in hun Graham-Paige uit 1928. Hun avonturen kun je HIER volgen.

familia-zapp-reizigers.jpg

Het persoonlijk contact met andere liefhebbers vinden wij leuk en heel waardevol. Op een beurs valt altijd weer iets nieuws te leren of zijn er bijzondere ontmoetingen.

Naast het feit dat we natuurlijk een uitgebreid assortiment RVS bumpers voeren en deze zowel on- als offline verkopen, zijn we bovenal ook liefhebbers van oldtimers en deze prachtige hobby. We helpen mensen dan ook graag op weg en denken mee bij problemen waar tijdens een restauratie tegenaan gelopen wordt. Door de jaren heen hebben we veel kennis èn kennissen opgebouwd.

 

beurs-classic-car-bumpers.jpg

Welke beurzen moeten er zeker in de agenda staan? Wat ons betreft in ieder geval deze vier:

JANUARI - Maastricht – Interclassics Maastricht

Voor ons het klassieke startsein van het nieuwe jaar. Een leuke overzichtelijke beurs met 4 hallen klassiekerplezier. Altijd heeft de beurs een speciaal thema. Voor ons bijna een thuiswedstrijd, in het Limburgse land. Opvallend aan Interclassics Maastricht is toch wel de grote diversiteit aan automerken. Voor Nederlandse begrippen is het de grootste beurs.

FEBRUARI/MAART - Stuttgart – Retro Classics

Ondanks dat dit de “grootste” klassiekerbeurs van Europa is, voelt het heel overzichtelijk aan. De beurs is ruim opgezet en het is makkelijk om de weg te vinden tussen al dit moois. Vlak bij de thuishaven van Porsche, zal dit merk in ieder geval zeker niet ontbreken in Stuttgart!

MAART - Essen – Techno Classica

Megagroot. Er is enorm veel te zien op de Techno Classica. Het beste is eigenlijk om een hotelkamer te boeken, want het aanbod is zo groot dat het niet in een dag te zien is. Een beurs om niet te missen als liefhebber. Van onderdelen tot de meest bijzondere auto’s, werkelijk alles is vertegenwoordigd in Essen. De beurs is zeer internationaal: mensen van over de hele wereld zijn hier aanwezig. Ook de ‘currywurst mit pommes’ mag niet ontbreken.

NOVEMBER - Brussel – Interclassics Brussel

Interclassics Brussel biedt altijd een zeer gevarieerd aanbod aan auto’s, met vaak wat meer focus op Italiaanse en Franse auto’s. Die zijn in Brussel sterker vertegenwoordigd. Brussel is anders dan de andere beurzen. Het is een mooie, chique beurs met een fijne sfeer. Je voelt hier de Franse invloeden en bourgondische tradities. Echt een aanrader.

Graag tot ziens op een van de beurzen!

Klik op onderstaande knop voor beelden van de Retro Classics beurs in Stuttgart:

Bekijk de video
]