Over ons

Over Bumperworld

Een passie voor klassieke auto’s en vele restauratieprojecten zorgden ervoor dat problemen met chromen bumpers, evenals het opnieuw verchromen ervan, ons absoluut niet onbekend zijn. 

Bumpers die niet mooi strak terug komen, onderdelen die zoek raken, een te dunne chroomlaag waardoor snel weer roestvorming ontstaat, chroom dat loslaat, hoge kosten, blijvende beschadigingen etc. zorgen voor onnodig veel ergernis. Bespaart u zich deze ergernis en kies voor het alternatief dat wij u kunnen bieden.

Bumperworld biedt u nieuwe classic car bumpers van roestvast staal (RVS); het enige en perfecte alternatief voor verchromen:

  • Exacte kopie van origineel - perfecte pasvorm
  • Hoge kwaliteit RVS 304 met 20% chroom - roest en bladdert nooit meer: gemaakt om levenslang mee te gaan
  • Handmatig gepolijst - perfecte chroomglans
  • Uitdeuken en polijsten mogelijk bij beschadigingen – dit in tegenstelling tot chroom
  • Persoonlijk en betrouwbaar sinds 2008 – grote expertise, goede service en advies

Wij staan voor kwaliteit, houden van duidelijke en eerlijke communicatie en kennen onze bumpers door en door. Bij maatwerkbumpers of in het geval van verschillende soms bouwjaar gerelateerde specificaties nemen wij altijd persoonlijk contact met u op om de wensen te bespreken zodat u 100% zeker de juiste set geleverd krijgt.
Alle door ons verkochte bumpers worden uitvoerig op kwaliteit gecontroleerd en krijgen hun laatste afwerking en polijstbeurt in onze werkplaats in Sevenum.
Roy en Rob staan voor deze exclusieve afwerking en specifieke kwaliteit van Bumperworld. Zij zorgen persoonlijk voor de zeer goede beschermende verpakking van uw bumpers waardoor u gegarandeerd bent van een schade- en krasvrije levering.

Onze passie voor oldtimers, expertise, vakmanschap en een prettige webshop zorgen ervoor dat we u een uitstekend product kunnen leveren tegen een zeer concurrerende prijs.

Voor persoonlijk advies en een afspraak voor het bezoeken van onze showroom kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

beurs-classic-car-bumpers.jpg
]